master-3

Benvolguts/des companys/es,

us informem que el passat dijous 27 de novembre de 2014 va tenir lloc la sessió inaugural del Màster d’Accés a l’Advocacia del curs 2014-2015. La lliçó inaugural del Màster va anar a càrrec del Sr. Jordi Pina, advocat especialitzat en la defensa penal, i va tenir el títol “Els inicis d’un advocat penalista a la professió“.

Per part de l’Il·lustre Col·legi d’Advocats de Reus hi van assistir la Vicedegana Sra. M. Encarnación Orduna Pardo, i la Diputada 3a i responsable del Màster, la Sra. Dolors del Mar Vàzquez Pérez.

Cordialment,

Junta de Govern

master-2 master-1 master

Compartir!
http://www.advocatsreus.cat/wp-content/uploads/2014/12/master-3.jpghttp://www.advocatsreus.cat/wp-content/uploads/2014/12/master-3-300x300.jpgAdministradorNotíciesMàster d'Accés a l'AdvocaciaBenvolguts/des companys/es, us informem que el passat dijous 27 de novembre de 2014 va tenir lloc la sessió inaugural del Màster d'Accés a l'Advocacia del curs 2014-2015. La lliçó inaugural del Màster va anar a càrrec del Sr. Jordi Pina, advocat especialitzat en la defensa penal, i va tenir el...