Benvolguts/des companys/es,

Us informem que el Departament de Justíci ha elaborat la que és la seva primera versió de ‘Preguntes més freqüents’ sobre l’aplicatiu e.justicia.cat, el qual s’anirà actualitzant. Es tracta d’una mena de manual o ‘protocol d’ús’ on hi ha preguntes de caràcter tècnic, organitzatiu o procedimental, i estan organitzades pels següents blocs: presentació telemàtica de demandes (TTA), presentació telemàtica d’escrits a jutjats que ja tramiten amb Ejcat (RED totalment telemàtic), presentació telemàtica d’escrits a jutjats que tramiten amb Temis2 (RED “híbrid”) i qüestions tècniques de caràcter general.

El document s’ha ideat en base a tots els dubtes i incidències que els diferents col·lectius professionals han fet arribar a l’ens, tot constituint-ne una primera versió que evolucionarà i serà actualitzada a mesura que es rebin noves qüestions susceptibles d’ésser  incorporades. D’aquesta manera, hi haurà un tipus d’informació útil i resolutiva que ajudarà tothom en els processos de presentació de demandes i escrits telemàtics.

Us deixarem el manual disponible a la web a un bàner col·locat a la dreta. Per si el voleu consultar més ràpidament.

Esperem que us sigui útil,

Cordialment,

El Col·legi

Reus, 6 de febrer de 2017

Compartir!
AdministradorGeneralBenvolguts/des companys/es, Us informem que el Departament de Justíci ha elaborat la que és la seva primera versió de 'Preguntes més freqüents' sobre l’aplicatiu e.justicia.cat, el qual s’anirà actualitzant. Es tracta d'una mena de manual o 'protocol d’ús' on hi ha preguntes de caràcter tècnic, organitzatiu o procedimental, i estan organitzades pels següents...