Benvolguts/des companys/es,

Us informem que la Junta de Govern, reunida en data d’ahir va emetre el següent comunicat de premsa:

“L’Il·lustre Col·legi d’Advocats de Reus per comunicat del dia 2 d’octubre de 2017 ha condemnat enèrgicament els fets ocorreguts durant el dia 1 d’octubre de 2017 contra la ciutadania.

La Junta de Govern del Col·legi d’Advocats de Reus reunida durant el mateix dia amb caràcter extraordinari i davant de les manifestacions del Ministre de Justícia Rafael Catalá Polo realitzades a l’emissora Onda Cero, en les quals justifica la violència policial expressant entre d’altres afirmacions “He visto más acosos a los policias que violència de la policia”, ha acordat:

Condemnar fermament i sense pal·liatius aquestes declaracions, sol·licitar al Ministre de Justícia que es retracti de les mateixes, exigir expressament que demani perdó a la ciutadania catalana i a la resta de la població de l’Estat al entendre que aquest tipus de declaracions són inapropiades i divideixen als pobles i generen fractures socials. Aquí podeu veure el document.

D’altra banda, la Junta de Govern del Col·legi d’Advocats de Reus sol·licita la seva dimissió de forma immediata. Reus, 2 d’octubre de 2017”.

 

Us ho comuniquem als efectes oportuns.

Cordialment,

Junta de Govern

Reus, 3 d’octubre de 2017

Compartir!
http://www.advocatsreus.cat/wp-content/uploads/2016/02/LOGO-COL·LEGI-ADVOCATS-1024x1024.jpghttp://www.advocatsreus.cat/wp-content/uploads/2016/02/LOGO-COL·LEGI-ADVOCATS-150x150.jpgAdministradorGeneralBenvolguts/des companys/es, Us informem que la Junta de Govern, reunida en data d’ahir va emetre el següent comunicat de premsa: “L’Il·lustre Col·legi d’Advocats de Reus per comunicat del dia 2 d’octubre de 2017 ha condemnat enèrgicament els fets ocorreguts durant el dia 1 d’octubre de 2017 contra la ciutadania. La Junta de...