Benvolguts/des companys/es,

Us comuniquem que la Junta de Govern, reunida extraordinàriament en data d’ahir, va acordar que avui, dia 3 d’octubre, el Col·legi d’Advocats de Reus participarà en l’aturada general convocada amb motiu de l’actuació policial el dia 1 d’octubre. El Col·legi d’Advocats romandrà obert fins les 15 h per mantenir el funcionament dels serveis mínims d’atenció al ciutadà i els Servei d’Orientació Jurídica i Servei d’Orientació a la Mediació.

Us ho comuniquem als efectes oportuns.

Cordialment,

Junta de Govern

Reus, 3 d’octubre de 2017

Compartir!
AdministradorGeneralBenvolguts/des companys/es, Us comuniquem que la Junta de Govern, reunida extraordinàriament en data d’ahir, va acordar que avui, dia 3 d’octubre, el Col·legi d’Advocats de Reus participarà en l’aturada general convocada amb motiu de l’actuació policial el dia 1 d’octubre. El Col·legi d’Advocats romandrà obert fins les 15 h per...