Benvolguts/des companys/es,

Us informem que durant aquest mes d’octubre es procedirà a publicar al cens de lletrats del Consejo General de la Abogacía Española, la direcció de correu electrònic dels lletrats com a dada de contacte, en compliment del que disposa la normativa de protecció de dades, a no ser que el lletrat manifesti la seva oposició o negativa a la seva publicació acreditant motius fonamentats relatius a la seva situació personal que impedeixi aquesta publicació en els termes establerts en l’article 6.4 de la Llei Orgànica de Protecció de Dades.

Així mateix, us recordem que també es pot incloure en el cens la dada del telèfon mòbil, si així ho sol·liciteu, al haver-se habilitat aquest camp en el cens de l’advocacia.

És per aquest motiu que fins el dia 15 d’octubre teniu termini per comunicar el vostre dret d’oposició a que es publiqui el vostre mail o bé, sol·licitar la inclusió del vostre telèfon mòbil.

Cordialment,

Junta de Govern

Reus, 2 d’octubre de 2017

Compartir!
AdministradorGeneralBenvolguts/des companys/es, Us informem que durant aquest mes d’octubre es procedirà a publicar al cens de lletrats del Consejo General de la Abogacía Española, la direcció de correu electrònic dels lletrats com a dada de contacte, en compliment del que disposa la normativa de protecció de dades, a no ser que el lletrat...