Benvolguts/des companys/es,

Us informem que en relació els mails enviats durant la setmana passada sobre el reforç al servei d’assistència al detingut del torn d’ofici, durant el dissabte dia 30 de setembre i diumenge dia 1 d’octubre no s’ha produït cap detenció tret de les de caràcter ordinari que es produeixen en qualsevol servei de guàrdia. En qualsevol cas, continua actiu el servei de reforç durant el dia d’avui segons les previsions, sens perjudici de la seva pròrroga cas que fos necessari.

Tanmateix us volem agrair la disposició que heu tingut tots/es els/les lletrats/des d’aquest Col·legi d’Advocats, que de forma desinteressada heu estat a disposició de la ciutadania durant aquests dies.

Cordialment,

Junta de Govern

Reus, 2 d’octubre de 2017

 

Compartir!
http://www.advocatsreus.cat/wp-content/uploads/2016/02/cropped-LOGO-COL·LEGI-ADVOCATS.jpghttp://www.advocatsreus.cat/wp-content/uploads/2016/02/cropped-LOGO-COL·LEGI-ADVOCATS-150x150.jpgAdministradorGeneralBenvolguts/des companys/es, Us informem que en relació els mails enviats durant la setmana passada sobre el reforç al servei d’assistència al detingut del torn d’ofici, durant el dissabte dia 30 de setembre i diumenge dia 1 d’octubre no s’ha produït cap detenció tret de les de caràcter ordinari que es...