Benvolguts/des companys/es,

Us informem que el passat dia 4 d’octubre, es va constituir una “Comissió independent per a la mediació, el diàleg i la conciliació”, amb l’objectiu de fer possible una solució dialogada i conciliada de les postures polítiques enfrontades en l’actualitat.

Aquesta Comissió  està formada pel Col·legi d’Advocats de Barcelona, el Consell de l’Advocacia Catalana i altres entitats independents i de caràcter apolític que representen la transversalitat de la societat civil catalana. Entre elles, hi figuren col·legis professionals, associacions culturals, gremis professionals, a més de les entitats que inicialment van subscriure la iniciativa i entre les que s’incluen UGT a Catalunya, CC.OO a Catalunya, UB, UAB, PIMEC, Cambra de Comerç de Barcelona, Associació per a les Nacions Unides i Col·legi d’Economistes.

A més a més, durant aquest temps, s’han multiplicat les adhesions col·lectives i individuals a l’esmentada Comissió fins a arribar actualment a formar-ne part més de 70 entitats entre les que destaca l’FBE (Fédération des Barreaux d’Europe) i també més de 250 persones a títol individual.

Us ho comuniquem als efectes oportuns i us mantindrem informats.

Cordialment,

 

 

Junta de Govern

Reus, 9 d’octubre de 2017

Compartir!
AdministradorGeneralBenvolguts/des companys/es, Us informem que el passat dia 4 d’octubre, es va constituir una “Comissió independent per a la mediació, el diàleg i la conciliació”, amb l’objectiu de fer possible una solució dialogada i conciliada de les postures polítiques enfrontades en l’actualitat. Aquesta Comissió  està formada pel Col·legi d’Advocats de Barcelona,...