Benvolguts/des companys/es,

Us informem del que hem fet aquesta setmana del 2 al 6 d’octubre. Les activitats van començar dilluns, dia 2 d’octubre, quan la comissió per la Defensa dels Drets dels Animals es va reunir. Per la seva banda, també hi va haver reunió de junta extraordinària. L’endemà, a partir de les 12 hores del migdia, tot coincidint amb la vaga general, alguns dels companys advocats es van afegir amb toga a la concentració a la plaça del Mercadal amb protesta dels actes violents del passat dia 1 d’octubre. Dimecres, la degana Encarna Orduna, va assistir a la Comissió de Relacions amb l’Administració de Justícia del Consejo General de la Abogacía Española. Arribat divendres, la comissió de formació es va reunir i, la degana del Col·legi d’Advocats de Reus, Encarna Orduna, va assistir al Ple del Consejo General de la Abogacía Española.

 

Això és tot,

Tingueu un bon inici de setmana,

Reus, 9 d’octubre de 2017

Compartir!
AdministradorGeneralBenvolguts/des companys/es, Us informem del que hem fet aquesta setmana del 2 al 6 d'octubre. Les activitats van començar dilluns, dia 2 d'octubre, quan la comissió per la Defensa dels Drets dels Animals es va reunir. Per la seva banda, també hi va haver reunió de junta extraordinària. L'endemà, a...