Benvolguts/des companys/es,

Us detallem què ha passat durant aquesta setmana passada al Col·legi d’Advocats de Reus, que ha anat del 22 al 26 de gener. Dilluns 22, Dolors Cailà va assistir a la Reunió de la Comissió dels Drets Humans del CICAC. Dijous 25, es va dur a terme una reunió de la Junta de Govern i a la tarda, amb motiu de la celebració del Dia Europeu de la Mediació, es va dur a terme a la seu col·legial la congerència sobre la Mediació en el divorci.

Arribat els dies de divendres i dissabte, la degana del Col·legi, Encarna Orduna, va fer acte de presència a la III Conferencia de Consejos y Colegios de Abogados del Mediterráneo. Us adjuntem algunes fotografies i el manifest dut a terme a l’acte.

Això és tot,

Tingueu un bon inici de setmana,

Reus, 29 de gener de 2018

Compartir!
AdministradorGeneralBenvolguts/des companys/es, Us detallem què ha passat durant aquesta setmana passada al Col·legi d'Advocats de Reus, que ha anat del 22 al 26 de gener. Dilluns 22, Dolors Cailà va assistir a la Reunió de la Comissió dels Drets Humans del CICAC. Dijous 25, es va dur a terme una reunió...