Benvolguts/des companys/es,

Us adjuntem la ponència íntegra anomenada “L’espanyolisme lingüístic i la llengua comuna”,  impartida pel senyor Juan Carlos Moreno Cabrera, catedràtic de lingüística general de la Universitat Autònoma de Madrid, en el marc de la VIII Jornada sobre l’Ús del Català a la Justícia, que es va dur a terme a Sabadell el passat dia 1 de desembre de 2017.

Esperem que sigui del vostre interès.

Cordialment,

Gerard Fort i Robert

Responsable de la Comissió de Llengura

Reus, 30 de gener de 2018

Compartir!
AdministradorGeneralBenvolguts/des companys/es, Us adjuntem la ponència íntegra anomenada “L’espanyolisme lingüístic i la llengua comuna”,  impartida pel senyor Juan Carlos Moreno Cabrera, catedràtic de lingüística general de la Universitat Autònoma de Madrid, en el marc de la VIII Jornada sobre l’Ús del Català a la Justícia, que es va dur a terme a Sabadell...