Benvolguts/des companys/es,

La Comissió de DDHH del Consell de l’Advocacia Catalana, amb l’objectiu de donar eines pràctiques a l’advocacia i a la societat en general per exigir als jutjats el compliments efectiu dels drets que li són reconeguts, organitza el III Congrés de Drets Humans de l’Advocacia Catalana que tractarà sobre “La justiciabilitat com a garantia dels drets socials” i que tindrà lloc a Terrassa, l’1 i 2 de març de 2018. Els drets econòmics, socials, culturals i ambientals (DESCA) són una condició material bàsica per a poder gaudir d’una vida digna, desenvolupar lliurement la personalitat i participar dels afers públics de la societat.

L’ objectiu d’aquest congrés és buscar les vies legals per fer efectius els drets econòmics, socials, culturals i ambientals que la normativa nacional i internacional reconeix. Aquest és un congrés destinat a l’advocacia i a tota la societat civil per proporcionar-los mecanismes de defensa dels Drets Socials. Donada la multidisciplinarietat d’aquest Congrés hem previst realitzar una Ponència inaugural per a tots els i les assistents, a càrrec del Sr. Mikel Mancisidor, Membre del Comitè de Drets Econòmics, Socials i Culturals de Nacions Unides, tot seguit d’una Taula Rodona amb diferents persones expertes en el tema;  a més es realitzaran tallers pràctics que abordaran la justiciabilitat de diferents drets com dret a un medi ambient saludable, dret a l’educació, dret a l’habitatge i als subministrament bàsics, dret al treball i a les prestacions de la seguretat Social, entre d’altres…

Per a més informació, us adjuntem programa i sobre els tallers, inscripcions, (és preveu la inscripció per dia), transport públic/privat i allotjament podeu visitar el següent enllaç: Congrés de Drets Humans 2018.

Esperem que sigui del vostre interès.

Cordialment,

Comissió de Drets Humans

Reus, 31 de gener de 2018

Compartir!
AdministradorGeneralBenvolguts/des companys/es, La Comissió de DDHH del Consell de l’Advocacia Catalana, amb l’objectiu de donar eines pràctiques a l’advocacia i a la societat en general per exigir als jutjats el compliments efectiu dels drets que li són reconeguts, organitza el III Congrés de Drets Humans de l’Advocacia Catalana que tractarà sobre “La justiciabilitat...