Benvolguts/des companys/es,

Us informem de quines han estat les activitats en les quals ha participat el Col·legi d’Advocats de Reus durant aquesta setmana passada, del 29 de gener al 2 de febrer. Dilluns 29 de gener, la degana del Col·legi, Encarna Orduna, va participar en el ple del CICAC a Barcelona. L’endemà, a la Junta General Ordinària celebrada es va aprovar per unanimitat la liquidació dels comptes de l’any 2017. Us adjuntem el link per si ho voleu consultar. El mateix dia, doncs, van prendre possessió els nous càrrecs de la Junta de Govern,vicedegà o diputat 1r, diputada 3a, diputat 5è, diputat 6è, secretari i tresorer. us adjuntem la imatge de l’acte.

Dimecres 31 de gener, Orduna va participar en el ple del Consejo General de la Abogacía Española a Madrid i dijous 1 de febrer la degana, com a presidenta de la Comissió de Taxació de Costes i jura de comptes del CICAC, amb Jordi Antón Garcia com a responsable de la materia, van participar a la reunió que va tenir lloc a Barcelona, de la Comissió de Taxació de Costes i Jura de Comptes del CICAC.

Divendres 2 de febrer la Comissió d’Honoraris va dur a terme una reunió i, per últim, la degana Encarna Orduna va assistir als actes de la Festivitat de Sant Raimon del Col·legi d’Advocats de Lleida.

Això és tot,

Que tingueu un bon inici de setmana,

Diumenge, 4 de febrer de 2018

Compartir!
AdministradorAgendaGeneralBenvolguts/des companys/es, Us informem de quines han estat les activitats en les quals ha participat el Col·legi d'Advocats de Reus durant aquesta setmana passada, del 29 de gener al 2 de febrer. Dilluns 29 de gener, la degana del Col·legi, Encarna Orduna, va participar en el ple del CICAC a...