Benvolguts/des companys/es,

Us informem que la Comissió de Drets Humans del Col·legi d’Advocats de Reus, juntament amb la col·laboració del Centre de Lectura de Reus, han organitzat una conferència pel proper dia 9 de febrer de 2018, a les 19.30 h, a la sala d’actes Emili Argilaga del Centre de Lectura.

Aquesta conferència dissertarà sobre “Anàlisi i superació de l’assetjament sexual a la nostra societat” i anirà a càrrec de la senyora Mar Joanpere Foraster, professora de Sociologia de la Universitat de Barcelona

Us adjuntem la invitació tot esperant que sigui del vostre interès.

Cordialment,

Dolors Cailà Romero

Responsable Comissió Drets Humans

Reus, 7 de febrer de 2018

Compartir!
AdministradorGeneralBenvolguts/des companys/es, Us informem que la Comissió de Drets Humans del Col·legi d'Advocats de Reus, juntament amb la col·laboració del Centre de Lectura de Reus, han organitzat una conferència pel proper dia 9 de febrer de 2018, a les 19.30 h, a la sala d’actes Emili Argilaga del Centre de Lectura. Aquesta conferència dissertarà sobre 'Anàlisi...