Benvolguts/des companys/es,

Us informem que la Comissió de Mediació de l’Il·lustre Col·legi d’Advocats de Reus, amb col·laboració amb l’Escola de Pràctica Jurídica Guillem Maria de Brocà del Col·legi d’Advocats de Reus, ha organitzat un cicle de conferències en les quals es treballarà de manera pràctica diferents temàtiques de mediació. Per això, tindreu un apartat al costat dret de la pàgina web.

La finalitat d’ambdues Comissions és poder oferir una conferència mensual. Cada una d’aquestes conferències tindran una durada de dues hores i es realitzaran presencialment a la seu del nostre Col·legi, si bé, si s’escau, també oferirem la possibilitat de videoconferència i/o videostreaming.

Les conferències són les següents:

1.- La mediació en divorci, ajudar a reorganitzar la família. (en diferit)

2.- Coaching i Mediació. 22 de febrer de 2018

3.- Mediació i facilitació de conflictes en grups/organitzacions 22 de març de 2018  

4.- Mediació a les empreses 26 d’abril de 2018

Aquest cicle de Conferències està homologat pel Centre de Mediació de Dret Privat de Catalunya i per tant, es lliurarà certificació d’assistència que computarà com a 2 hores de formació per a cadascuna de les conferències.

Us adjuntem programa amb tota la informació i la butlleta d’inscripció  per si és del vostre interès.

Cordialment,

Montse Mosquera Pàmies, Responsable Comissió de Mediació

Sergi Guillén García, Responsable Comissió Formació

Compartir!
AdministradorGeneralBenvolguts/des companys/es, Us informem que la Comissió de Mediació de l’Il·lustre Col·legi d’Advocats de Reus, amb col·laboració amb l’Escola de Pràctica Jurídica Guillem Maria de Brocà del Col·legi d’Advocats de Reus, ha organitzat un cicle de conferències en les quals es treballarà de manera pràctica diferents temàtiques de mediació. Per...