Benvolguts/des companys/es,

Us informem que la Comissió de Mediació de l’Il·lustre Col·legi d’Advocats de Reus, amb col·laboració amb l’Escola de Pràctica Jurídica Guillem Maria de Brocà del Col·legi d’Advocats de Reus, ha organitzat el segon cicle de conferències en les quals es treballarà de manera pràctica diferents temàtiques de mediació. Per això, tindreu un apartat al costat dret de la pàgina web.

La finalitat d’ambdues Comissions és poder oferir una conferència mensual. Cada una d’aquestes conferències tindran una durada de dues hores i es realitzaran presencialment a la seu del nostre Col·legi, si bé, si s’escau, també oferirem la possibilitat de videoconferència i/o videostreaming.

Com a l’anterior cicle de Conferències, aquest segon també està homologat pel Centre de Mediació de Dret Privat de Catalunya i per tant, es lliurarà certificació d’assistència que computarà com a 2 hores de formació per a cadascuna de les conferències.

Les conferències són les següents:

1.- EINES DE LA PSICOLOGIA I EL COACHING FACILITADORES DEL PROCÉS DE MEDIACIÓ.

Ponents: Sr. Serafín Barrena Rico, Psicòleg-Coach i Enginyer Químic.

                Sr. Kiku Garcia Pitarch, Advocat-Mediador-Psicòleg i Coach

Dia: 27 de juny de 2018

Hora: 17:00 a 19:00

2.- CONFLICTE O CONVIVÈNCIA.

Ponents: Sra. Emma López Solé, Advocada mediadora. Codirectora del Postgrau en Mediació de la URV.

                   Sra. Elena Cobler Martínez, Llicenciada en Dret. Policia mediadora de la Unitat de Mediació de la                       Guàrdia Urbana de Reus.

Dia: 19 de juliol de 2018

Hora: 17:00 a 19:00

3.- MEDIACIÓ LABORAL.

Dia: 27 de setembre de 2018

Hora: 17:00 a 19:00

Us adjuntem programaamb tota la informació i la butlleta d’inscripció  per si és del vostre interès.

 

Recupereu el contingut de les conferències de la passada edició

I Cicle de Conferències sobre mediació

Les conferències van ser les següents:

1.- La mediació en divorci, ajudar a reorganitzar la família. (en diferit)

2.- Coaching i Mediació. 22 de febrer de 2018

3.- Mediació i facilitació de conflictes en grups/organitzacions 22 de març de 2018  

4.- Mediació a les empreses 26 d’abril de 2018

Aquest cicle de Conferències va estar homologat pel Centre de Mediació de Dret Privat de Catalunya i per tant, es va lliurar una certificació d’assistència que computa com a 2 hores de formació per a cadascuna de les conferències.

Us adjuntem programa amb tota la informació i la butlleta d’inscripció  per si és del vostre interès.

Cordialment,

Montse Mosquera Pàmies, Responsable Comissió de Mediació

Sergi Guillén García, Responsable Comissió Formació

Compartir!
AdministradorGeneralBenvolguts/des companys/es, Us informem que la Comissió de Mediació de l’Il·lustre Col·legi d’Advocats de Reus, amb col·laboració amb l’Escola de Pràctica Jurídica Guillem Maria de Brocà del Col·legi d’Advocats de Reus, ha organitzat el segon cicle de conferències en les quals es treballarà de manera pràctica diferents temàtiques de mediació....