Benvolguts/des companys/es,

Us detallem les activitats que s’han dut a terme al Col·legi d’Advocas de Reus. Dilluns 5 de febrer hi va haver una reunió de la Comissió per a la defensa dels animals i l’endemà la degana, Encarna Orduna, juntament amb les membres de junta, Cristina Santos i Dolors Cailà, es van reunir amb l’alcalde de Reus. Més tard, Orduna també es va reunir amb el vicedegà Lluis Alcañiz i el secretari Sergi Guillén per preparar l’esborrany de la reforma de la Normativa de la Advocacia Catalana.

Dijous 8 de febrer Encarna Orduna va fer acte de presència al curs de Comunicació i Xarxes Socials al CGAE. Per la seva banda, el vicedegà Lluis Alcañiz va anar a les Jornades de Deontologia organitzades pel Consejo General de la Abogacia Española (Imatge superior i la de a continuació).

El mateix dijous, la diputada tercera Dolors Cailà, representant a la Comissió dels drets Humans del Col·legi d’Advocats de Reus, va participar en la conferència organitzada amb la col·laboració del Centre de Lectura de Reus sobre l’Anàlisi i superació de l’assetjament sexual a la nostra societat, la qual va anar a càrrec de la professora de Sociologia de la Universitat de Barcelona, Mar Joanpere Foraster.

Això és tot,

Bon cap de setmana

Reus, 11 de febrer de 2018

Compartir!
AdministradorAgendaGeneralBenvolguts/des companys/es, Us detallem les activitats que s'han dut a terme al Col·legi d'Advocas de Reus. Dilluns 5 de febrer hi va haver una reunió de la Comissió per a la defensa dels animals i l'endemà la degana, Encarna Orduna, juntament amb les membres de junta, Cristina Santos i Dolors Cailà, es...