Benvolguts/des companys/es,

Us recordem que la Comissió de Llengua del Col·legi d’Advocats de Reus, juntament amb la col·laboració del Servei Lingüístic del Consell de l’Advocacia Catalana, i amb el suport del Departament de Cultura i el Departament de Justícia de la Generalitat de Catalunya, ha organitzat una sessió formativa sobre recursos lingüístics a la seu col·legial el dia 7 de març, de les 16.15 h a les 18.15 h. Us adjuntem aquest apartat també a la banda dreta a l’espai de formació.

El títol de la sessió formativa és “Recursos imprescindibles per fer escrits brillants” i té com objectiu informar dels últims recursos lingüístics en línia útils per als advocats/des  i resoldre dubtes de llenguatge jurídic català.

Tots els assistents interessats en participar en aquesta sessió formativa és necessari que porteu el vostre ordinador portàtil o bé la vostra tauleta tàctil ja que el taller pretén ser una sessió pràctica en què s’aprendran a utilitzar noves eines.

Tot i que la sessió està dirigida als advocats/des també hi poden participar les persones que teniu treballant al vostre despatx. És un curs totalment gratuït. Us adjuntem més informació al document adjunt.

Qui estigui interessat en participar-hi en aquesta sessió que és gratuïta heu d’enviar un correu electrònic en aquest mateix correu i us reservarem la vostra plaça.

Esperem que sigui del vostre interès.

Cordialment,

Comissió del Llengua

Reus, 20 de febrer de 2018

Compartir!
AdministradorFormacióGeneralBenvolguts/des companys/es, Us recordem que la Comissió de Llengua del Col·legi d’Advocats de Reus, juntament amb la col·laboració del Servei Lingüístic del Consell de l’Advocacia Catalana, i amb el suport del Departament de Cultura i el Departament de Justícia de la Generalitat de Catalunya, ha organitzat una sessió formativa sobre...