Benvolguts/des companys/es,

Des del Col·legi d’Advocats de Reus estem apostant de manera ferma per la formació de l’advocacia en tots els ordres jurisdiccionals i enteníem necessària la organització d’unes jornades multidisciplinàries i continuades de dos dies sobre una matèria de tanta transcendència i actualitat com la que us presentem. Es tracta de les jornades “Els canvis provocats pel TJUE i les directives Europees, incidència en el nostre marc legal”.

Amb aquest objectiu des de la Comissió de Formació del Col·legi i des de la Escola de Pràctica Jurídica Guillem de Brocà s’ha treballat per a oferir-vos unes jornades formatives de qualitat i de gran interès que siguin de utilitat en la pràctica de l’exercici de la nostra professió.

La nostra pretensió és que siguin unes jornades obertes als professionals del Dret i en particular que donin resposta als dubtes i qüestions que respecte a la normativa europea i a les resolucions del TJUE de ben segur ens sorgeixen en la pràctica diària. Us adjuntem el link per a més informació. L’acte es durà a terme els dies 17 i 18 de maig.

I és que les resolucions del Tribunal de la Unió Europea, les seves Directives i els Reglaments, han influït d’una manera important en els últims anys en el nostre ordenament jurídic, sobretot en matèria de protecció als consumidors, però també en dret mercantil, administratiu, constitucional, laboral i fins i tot fiscal.

Cordialment,

Il·lustre Col·legi d’Advocats de Reus,

Reus, 15 de març de 2018

Compartir!
http://www.advocatsreus.cat/wp-content/uploads/2018/02/ccccccaca.jpghttp://www.advocatsreus.cat/wp-content/uploads/2018/02/ccccccaca-150x150.jpgAdministradorGeneralBenvolguts/des companys/es, Des del Col·legi d’Advocats de Reus estem apostant de manera ferma per la formació de l’advocacia en tots els ordres jurisdiccionals i enteníem necessària la organització d’unes jornades multidisciplinàries i continuades de dos dies sobre una matèria de tanta transcendència i actualitat com la que us presentem. Es...