Benvolguts/des company/es,

Us informem que avui, dia 1 de març, el president del Consell de l’Advocacia Catalana, Julio J. Naveira; el degà del Col·legi d’Advocats de Terrassa, Ignasi Puig; el Síndic de Greuges, Rafael Ribó, i l’alcalde de Terrassa, Alfredo Vega han inaugurat el III Congrés de Drets Humans sobre “La justiciabilitat com a garantia dels drets socials” que se celebra avui i demà al Museu de la Ciència i de la Tècnica de Terrassa, organitzat pel Consell de l’Advocacia Catalana.

Us adjuntem per al vostre coneixement la nota de premsa de la inauguració, el programa del Congrés i la guia dels ponents.

Cordialment,

Dolors Cailà Romero

Responsable Comissió Drets Humans

Reus, 1 de març de 2018

Compartir!
AdministradorGeneralBenvolguts/des company/es, Us informem que avui, dia 1 de març, el president del Consell de l’Advocacia Catalana, Julio J. Naveira; el degà del Col·legi d’Advocats de Terrassa, Ignasi Puig; el Síndic de Greuges, Rafael Ribó, i l’alcalde de Terrassa, Alfredo Vega han inaugurat el III Congrés de Drets Humans sobre “La justiciabilitat com a...