Benvolguts companys/es,

Us detallem quines activitats s’han desenvolupat per part del Col·legi d’Advocats de Reus durant la setmana vençuda, que ha anat del 26 de febrer al 2 de març. Els actes van iniciar-se dilluns amb l’assistència de Sergi Guillèn i Jordi Antón, en representació de la Junta de Govern, a la Comissió de Formació del CICAC. L’endemà, hi va haver reunió de la nova Comissió de violència de gènere i igualtat que s’ha creat recentment al col·legi. Més tard, també es va dur a terme una conferència del Grup d’Advocats Joves (GAJ) sobre aspectes materials i processals en matèria de família. Va anar impartida per la Jutge de família adscrita als Jutjats de Reus, María Martín Lázaro.

El dia 1 de març la degana Encarna Orduna va assistir al Ple del Consejo General de la Abogacía Española i el mateix dia es va dur a terme una reunió de la Comissió del Torn d’Ofici. Pel que fa a divendres, es va realitzar una reunió de la Comissió de Taxació de costes, una altra de la Comissió de Formació i una darrera de la Secció per la Defensa de la Propietat Privada.

Per últim, en representació del Col·legi, la degana Encarna Orduna i la responsable de la Comissió per a la defensa dels Drets Humans, Dolors Cailà, van assistir al III Congrés dels Drets Humans del Consell de l’Advocacia Catalana.

Això és tot,

Que tingueu un bon inici de setmana,

Reus, 5 de març de 2018

Compartir!
AdministradorAgendaGeneralBenvolguts companys/es, Us detallem quines activitats s'han desenvolupat per part del Col·legi d'Advocats de Reus durant la setmana vençuda, que ha anat del 26 de febrer al 2 de març. Els actes van iniciar-se dilluns amb l'assistència de Sergi Guillèn i Jordi Antón, en representació de la Junta de Govern, a...