Benvolguts/des companys/es,

Us informem que El TERMCAT ha publicat una nova entrada al portal Terminologia jurídica. Aquest apunt sobre els verbs “advocar i avocar”, ha estat elaborat pel Departament d’Assessorament Lingüístic del Parlament de Catalunya, en motiu de la prova d’accés a l’advocacia”. Us envio l’enllaç: http://www.terminologiajuridica.cat/avocar-i-advocar/

Esperem que siguin del vostre interès i utilitat.

Cordialment,

Gerard Fort i Robert

Responsable de la Comissió de Llengua

Reus, 8 de març de 2018

Compartir!
AdministradorGeneralBenvolguts/des companys/es, Us informem que El TERMCAT ha publicat una nova entrada al portal Terminologia jurídica. Aquest apunt sobre els verbs “advocar i avocar”, ha estat elaborat pel Departament d’Assessorament Lingüístic del Parlament de Catalunya, en motiu de la prova d’accés a l’advocacia”. Us envio l’enllaç: http://www.terminologiajuridica.cat/avocar-i-advocar/ Esperem que siguin del vostre interès i utilitat. Cordialment, Gerard...