Benvolguts/des companys/es,

Us informem que la Comissió de Drets Humans del Col·legi d’Advocats de Reus, juntament amb la col·laboració del Centre de Lectura de Reus, han organitzat una conferència per demà, dia 13 de març de 2018, a les 19.30 h, al Centre de Lectura. Aquesta conferència dissertarà sobre “ASF: l’activisme al rescat de la identitat, de la memòria. 10 anys al costat del poble sahrauí” i anirà a càrrec dels senyors Núria Carreras, presidenta d’Arxivers sense Fronteres (AsF) i Jordi Amigó, responsable del projecte de suport a l’ Arxiu Nacional Sahrauí d’ ASF.

Us recordem que Arxivers sense Fronteres va guanyar ex aequo el 33è Memorial per la Pau Josep i Liesel Vidal.

Cordialment,

Dolors Cailà Romero

Responsable Comissió Drets Humans

Reus, 12 de març de 2018

Compartir!
AdministradorGeneralBenvolguts/des companys/es, Us informem que la Comissió de Drets Humans del Col·legi d'Advocats de Reus, juntament amb la col·laboració del Centre de Lectura de Reus, han organitzat una conferència per demà, dia 13 de març de 2018, a les 19.30 h, al Centre de Lectura. Aquesta conferència dissertarà sobre 'ASF: l’activisme al...