Benvolguts/des companys/es,

Us informem de les activitats que hem dut a terme aquesta setmana passada, del dia 5 al 9 de març. L’agenda va començar dilluns amb una reunió de la Comissió Permanent i una altra de la Secció per la defensa de la Propietat Privada. L’endemà, hi va haver una altra reunió de la Junta de Govern. Dimecres 7 de març Robert Giménez, en representació de la Comissió de Medicació del Col·legi d’Advocats de Reus, va assistir a la presentació de la Unitat de Mediació de la Guàrdia Urbana. Per la seva banda, la degana el Col·legi d’Advocats de Reus, Encarna Orduna, juntament amb les responsables de la Comissió del Torn d’ofici, Montserrat Mosquera i Cristina Santos, es van reunir amb el Cap de la Regió Policial del Camp de Tarragona de Mossos d’Esquadra, Comissari senyor David Boneta.

Això és tot,

Tingeu un bon inici de setmana,

Reus, 12 de març de 2018

Compartir!
AdministradorAgendaGeneralBenvolguts/des companys/es, Us informem de les activitats que hem dut a terme aquesta setmana passada, del dia 5 al 9 de març. L'agenda va començar dilluns amb una reunió de la Comissió Permanent i una altra de la Secció per la defensa de la Propietat Privada. L'endemà, hi va haver...