Benvolguts/des companys/es,

Tal i com ja us vam informar al seu dia i, arran del conveni de col·laboració signat entre el Departament de Justícia i el Consell dels Il·lustres Col·legis d’Advocats de Catalunya, us informem que ja ha estat implantat al nostre Col·legi el  programa de vídeo comunicacions entre les persones internes en centres penitenciaris i centres educatius de justícia juvenil i els seus advocats/des defensors/es.

Els centres que estan inclosos dins aquest programa i que estan operatius per a desenvolupar videoconferències entres les persones internes i els seus advocats/des són:

  • Centre Penitenciaris: Quatre Camins, Brians 1, Brians 2, Lledoners, Puig de les Basses i Mas d’Enric.
  • Centres educatius de justícia juvenil: Can Llupià, El Segre i l’Alzina.

Als efectes de poder organitzar les connexions, el  Departament ha elaborat un programa informàtic d’agenda digital, anomenat AVEP (Automatització de Videoconferències d’Execució Penal).

Us adjuntem el Procediment d’actuació per donar curs a les vídeo comunicacions i el Manual-Guia per als advocats/des sobre l’ús de l’aplicatiu AVEP (agenda digital). El procediment és molt senzill, els professionals heu d’accedir a l’agenda des del portal d’accés del professionals (e-justicia).

Aquest servei està dirigit a tots els col·legiats/des del nostre Col·legi d’Advocats. El servei és gratuït pels lletrats/des que porteu la defensa derivada d’un assumpte del torn d’ofici.

Esperem que aquest nou servei sigui del vostre interès.

Cordialment,

 Junta de Govern

Reus, 27 de març de 2018

Compartir!
AdministradorGeneralBenvolguts/des companys/es, Tal i com ja us vam informar al seu dia i, arran del conveni de col·laboració signat entre el Departament de Justícia i el Consell dels Il·lustres Col·legis d’Advocats de Catalunya, us informem que ja ha estat implantat al nostre Col·legi el  programa de vídeo comunicacions entre les...