Benvolguts/des companys/es,

Us detallem què ha passat aquesta setmana passada dels dies 25 al 30 de març. En primer lloc, dimarts 27 hi va haver reunió de la comissió de Violència de Gènere i Igualtat. L’endemà Montserrat Mosquera, en representació de la comissió de Mediació del Col·legi d’Advocats de Reus, va assistir a la reunió de comissions de Mediació del CICAC.

Això és tot,

Tingueu un bon inici de setmana,

El Col·legi,

Reus, 1 d’abril de 2018

Compartir!
AdministradorGeneralBenvolguts/des companys/es, Us detallem què ha passat aquesta setmana passada dels dies 25 al 30 de març. En primer lloc, dimarts 27 hi va haver reunió de la comissió de Violència de Gènere i Igualtat. L'endemà Montserrat Mosquera, en representació de la comissió de Mediació del Col·legi d’Advocats de Reus, va...