Benvolguts/des companys/es,

Us informem que el Consell de l’Advocacia Catalana (CICAC) mitjançant FactoriAdvocacia, ha gestionat una nova coedició amb l’Editorial TIRANT LO BLANCH. Es tracta de la publicació REGLAMENTO GENERAL PROTECCIÓN DE DATOS”L’autor és José Miguel Hernández López i la publicació consta de 208 pàgines.

Pel que fa a les condicions econòmiques el preu de l’exemplar és de 4 € més IVA. No obstant això, la comanda mínima ha de ser d’un total de 300 exemplars entre tots els Col·legis. Si no s’arriba a aquest número la comanda no es tramitarà.

El termini perquè ens doneu una resposta finalitza el 16 d’abril de 2018, per la qual cosa estimem que el lliurament dels exemplars serà a partir del 2 de maig de 2018. Aquí us deixem més detalls.

En cas que esteu interessats en aquesta publicació ho  podeu comunicar abans del dia 16 d’abril al següent mail:  biblioteca@advocatsreus.org

Cordialment,

Gerard Fort i Robert

Responsable Comissió Biblioteca

Reus, 3 d’abril de 2018

Compartir!
AdministradorGeneralBenvolguts/des companys/es, Us informem que el Consell de l’Advocacia Catalana (CICAC) mitjançant FactoriAdvocacia, ha gestionat una nova coedició amb l’Editorial TIRANT LO BLANCH. Es tracta de la publicació “REGLAMENTO GENERAL PROTECCIÓN DE DATOS”. L’autor és José Miguel Hernández López i la publicació consta de 208 pàgines. Pel que fa a les condicions econòmiques el preu de l’exemplar...