Benvolguts/des companys/es,

Us informem que dins el cicle Pau i Drets Humans, la Comissió de Drets Humans del Col·legi d’Advocats de Reus, juntament amb la col·laboració del Centre de Lectura de Reus, han organitzat una taula rodona per demà, dia 5 d’abril de 2018, a les 19.30 h, a la sala d’actes Emili Argilaga del Centre de Lectura.

Aquesta taula rodona dissertarà sobre “Joventut i marginació: drets i accions integradores” amb la participació d’Àngels Granados, cap de l’àrea de serveis socials de l’Ajuntament de Reus, Jordi Collado, membre d’Entitats Catalanes d’Acció Social, i Francesc Valls, membre de la Càtedra d’Inclusió Social de la URV. Us deixem aquí el tarjetó.

Esperem que sigui del vostre interès.

Cordialment,

Dolors Cailà Romero

Responsable Comissió Drets Humans

Reus, 4 d’abril de 2018

Compartir!
AdministradorGeneralBenvolguts/des companys/es, Us informem que dins el cicle Pau i Drets Humans, la Comissió de Drets Humans del Col·legi d'Advocats de Reus, juntament amb la col·laboració del Centre de Lectura de Reus, han organitzat una taula rodona per demà, dia 5 d’abril de 2018, a les 19.30 h, a la sala d’actes...