Benvolguts/des companys/es,

Us detallem les activitats que es van dur a terme la setmana passada, de l’1 al 7 d’abril. Dilluns 2 d’abril la degana del Col·legi d’Advocats de Reus, Encarna Orduna Pardo, va assistir  a l’Executiva de la Comissió Ordinària del Consejo General de la Abogacía Española. L’endemà es va fer difusió del segon número de la revista digital del Col·legi, la qual podeu visitar aquí. Dimecres Orduna Pardo, juntament amb Cristina Santos i Montserrat Mosquera, en representació de la Comissió de Violència de Gènere i Igualtat, es van reunir amb els responsables del Servei d’Acompanyament a la Víctima.

Dijous 5 d’abril la degana va assistir a la Comissió de Formació del Consejo General de la Abogacía Española. I, per la seva banda, Dolors Cailà, en representació de la Comissió dels Drets Humans del Col·legi d’Advocats de Reus, com a entitat col·laboradora, va assistir a la Conferència del Centre de Lectura de Reus, dins el Cicle Pau i Drets Humans, sobre Joventut i marginació: drets i accions integradores.

Divendres 6 d’abril, la degana Encarna Orduna Pardo i Julen Barriola, en representació de la Comissió de Relacions amb l’Administració de Jústicia, van assistir a la Reunió Anual de la Comissió Permanent de la Sala de Govern del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya, a l’Audiència Provincial de Tarragona, per tractar el funcionament dels jutjats dels partits judicials.

El mateix dia, també es va dur a terme la reunió de la Comissió de Taxació de Costes i Jura de Comptes. I, per últim, la  degana va assistir durant aquest cap de setmana a la Reunió de Deganes dels Col·legis d’Advocats d’Espanya, a Àvila.

Això és tot,

Tingueu un bon inici de setmana,

Cordialment,

Reus,  8 d’abril de 2018

Compartir!
AdministradorAgendaGeneralBenvolguts/des companys/es, Us detallem les activitats que es van dur a terme la setmana passada, de l'1 al 7 d'abril. Dilluns 2 d'abril la degana del Col·legi d'Advocats de Reus, Encarna Orduna Pardo, va assistir  a l’Executiva de la Comissió Ordinària del Consejo General de la Abogacía Española. L'endemà es va fer...