Benvolguts/des companys/es,

En relació el programa de vídeo comunicacions entre les persones internes en centres penitenciaris i centres educatius de justícia juvenil i els seus advocats/des defensors/es,  us informem que, a partir del proper dia 18 d’abril d’enguany, a la tarda, hi haurà una modificació en la versió de l’aplicatiu AVEP (Agenda Videoconferència d’Execució Penal). Aquesta nova versió de millora requereix que, l’advocat/da, abans de poder fer una reserva de videoconferència (VCO), haurà d’introduir el passi de presons que l’AVEP validarà, la qual cosa permetrà que l’advocat/da pugui continuar amb la tramitació de la reserva de la VCO.

Aquesta millora garantirà, per una part, que l’advocat/da per poder reservar la VCO haurà de disposar del passi de presons, i, alhora, permetrà que no serà necessari que el dia de la celebració de la VCO hagueu de comprovar l’acreditació del passi esmentat.

Cordialment,

Junta de Govern

Reus, 13 d’abril de 2018

Compartir!
AdministradorGeneralBenvolguts/des companys/es, En relació el programa de vídeo comunicacions entre les persones internes en centres penitenciaris i centres educatius de justícia juvenil i els seus advocats/des defensors/es,  us informem que, a partir del proper dia 18 d’abril d’enguany, a la tarda, hi haurà una modificació en la versió de l’aplicatiu AVEP...