Imatge de la conferència de formacó d’aquesta passada setmana.

Benvolguts/des companys/es,

Us informem del què ha passat durant aquesta setmana del 9 al 13 d’abril al Col·legi d’Advocats de Reus. En primer  lloc, dilluns la degana de l’ens col·legial, Encarna Orduna Pardo, va assistir a la Comissió d’Ordenació del Consejo General de la Abogacia a Madrid. El mateix dia, hi va haver també una reunió de la comissió per la defensa dels animals i una altra de la secció per la defensa de la propietat privada. L’endemà, Orduna Pardo va assistir a la Comissió de Relacions amb l’Administració de Justícia del Consejo General de la Abogacia i posteriorment al Pleno del CGAE.

El dimecres 11 d’abril hi va haver reunió de la Junta de Govern. Per la seva banda, l’Escola de Pràctica Jurídica Guillem Maria de Brocà del Col·legi d’Advocats de Reus va organitzar la conferència sobre El nou Reglament General de Protecció de Dades del 4 de maig de 2016. La conferència va ser impartida per l’advocada i auditora, Salva Ricomà Giné.

El mateix dimecres Montserrat Mosquera va assistir a la reunió de la Comissió de Mediació del CICAC en representació  de la Comissió de Mediació del Col·legi d’Advocats de Reus. I, per últim, divendres la degana va fer acte de presència a la Festivitat de Sant Raimon de Penyafort del Col·legi d’Advocats de Vic.

Això és tot,

Tingueu un bon inici de setmana,

El Col·legi,

Reus,  15 d’abril de 2018

 

Compartir!
AdministradorAgendaGeneral  Benvolguts/des companys/es, Us informem del què ha passat durant aquesta setmana del 9 al 13 d'abril al Col·legi d'Advocats de Reus. En primer  lloc, dilluns la degana de l'ens col·legial, Encarna Orduna Pardo, va assistir a la Comissió d’Ordenació del Consejo General de la Abogacia a Madrid. El mateix dia, hi...