Entrega d’un instrument musical en el marc de la campanya de refugiats.

Benvolguts/des companys/es,

Us informem de les activitats que s’han dut a terme al Col·legi d’Advocats de Reus durant aquesta setmana passada, del 16 al 20 d’abril.

En primer lloc, dilluns 16 d’abril Dolors Cailà va assistir, en representació del Col·legi, a la Comissió del drets humans del CICAC i va fer entrega de l’instrument de música que vam recollir durant la campanya de col·laboració amb el projecte solidari Caravana Musical, per als nens i nenes refugiats de Líban.

Per la seva banda, la degana Encarna Orduna Pardo, va assistir a l’Institut Català de la Dona, a la reunió de l’Observatori d’Igualtat de Gènere sobre la violència masclista. El mateix dia, Orduna Pardo va fer acte de presència també al Ple del CICAC.

Dimecres 18 Jordi Antón, en representació de la Comissió de Taxació de Costes i Jura de Comptes del Col·legi d’Advocats de Reus, va assistir a la reunió de la Comissió de Taxació de Costes i Jura de Comptes del CICAC, juntament amb la nostra degana com a presidenta de la mateixa.

Això és tot,

Tingueu un bon inici de setmana,

Reus, 22 d’abril de 2018

Compartir!
AdministradorAgendaGeneralBenvolguts/des companys/es, Us informem de les activitats que s'han dut a terme al Col·legi d'Advocats de Reus durant aquesta setmana passada, del 16 al 20 d'abril. En primer lloc, dilluns 16 d'abril Dolors Cailà va assistir, en representació del Col·legi, a la Comissió del drets humans del CICAC i va fer entrega...