Benvolguts/des companys/es,

Us informem que, seguint amb les millores tecnològiques per al Col·legi, s’ha instal·lat a la sala d’actes un sistema d’enregistrament pels esdeveniments col·legials que es celebrin a la nostra seu. Això ens permetrà, entre d’altres opcions, donar-vos un millor servei en l’apartat de formació i dotar al Col·legi d’una base documental gràfica pròpia.

 

Cordialment,

 

 

Junta de Govern

 

Reus, 30 d’abril de 2018

Compartir!
AdministradorGeneral  Benvolguts/des companys/es, Us informem que, seguint amb les millores tecnològiques per al Col·legi, s’ha instal·lat a la sala d’actes un sistema d’enregistrament pels esdeveniments col·legials que es celebrin a la nostra seu. Això ens permetrà, entre d’altres opcions, donar-vos un millor servei en l’apartat de formació i dotar al Col·legi d’una base documental...