La mediadora Carol Pinilla, durant la darrera xerrada del cicle de Mediació al Col·legi.

Benvolguts/des companys/es,

Us informem del que ha passat aquesta setmana passada del 23 al 27 d’abril. En primer lloc, dimecres 25 es va reunir la comissió del Torn d’Ofici del Col·legi d’Advocats de Reus. L’endemà, hi va haver reunió de la junta de govern i a la tarda es va dur a terme la conferència ‘Mediació a les empreses’, que va ser impartida per la mediadora, gestora de conflictes i fundadora del Centro Mediación Barcelona, Carol Pinilla.

El mateix dia, Cristina Santos, en representació del Col·legi d’Advocats de Reus, va assistir a la reunió de delegats de la Mutualidad de la Abogacía a Madrid. També es va publicar al Diari de Taragona una notícia sobre la creació d’una secció per defensar la propietat davant l’ocupació il·legal.

Divendres 27, la comissió del Grup d’Advocats Joves va tenir una reunió. L’activitat va continuar amb la celebració de l’Assemblea Territorial de la Mutualidad de la Abogacía. D’acord amb el que preveu l’Estatut de la Mutualidad General de la Abogacía Española, que aquest any s’ha convocat pel dia 9 de juny, s’ha convocat l’Assemblea Territorial a fi de donar a conèixer el text dels assumptes que se sotmetran a l’aprovació d’aquesta Assemblea General i per escollir-ne els representants.

Com a darrera tasca al Col·legi d’Advocats de Reus, la degana Encarna Orduna Pardo va assistir a la Festivitat de Sant Raimon del Col·legi d’Advocats de Tortosa.

Això és tot,

Reus, 2 de maig de 2018

Compartir!
AdministradorAgendaBenvolguts/des companys/es, Us informem del que ha passat aquesta setmana passada del 23 al 27 d'abril. En primer lloc, dimecres 25 es va reunir la comissió del Torn d'Ofici del Col·legi d'Advocats de Reus. L'endemà, hi va haver reunió de la junta de govern i a la tarda es va...