Benvolguts/des companys/es,

Us informem quines activitats han dut a terme aquesta setmana passada, que ha anat del 30 d’abril al 4 de maig. En primer lloc, dimarts 2, els alumnes del Màster d’Accés a l’Advocacia van començar les classes al nostre col·legi i ho continuaran fent fins al 22 de juny. L’endemà, la degana Encarna Orduna Pardo va assistir a la reunió de la Comissió de Violència de Gènere i Igualtat del Consell dels Il·lustres Col·legis d’Advocats de Catalunya, com a presidenta de la Comissió. El mateix dia la degana també va anar a la reunió de l’Executiva de la Comissió d’Ordenació del Consejo General de la Abogacía EspañolaPer últim, hi va haver reunió del Grup d’Advocats Joves. Divendres 4 de maig, Orduna va assistir a la Festivitat de Sant Raimon de Penyafort de Mataró.

Això és tot,

El Col·legi,

Reus, 7 de maig de 2018

Compartir!
AdministradorAgendaBenvolguts/des companys/es, Us informem quines activitats han dut a terme aquesta setmana passada, que ha anat del 30 d'abril al 4 de maig. En primer lloc, dimarts 2, els alumnes del Màster d’Accés a l’Advocacia van començar les classes al nostre col·legi i ho continuaran fent fins al 22 de...