Benvolguts/des companys/es,

Us informem que la Fundació Obra Social de l’advocacia espanyola convoca ajudes per a viatges i estances en balnearis per a pensionistes de la Mutualidad. Les sol·licituds es poden entregar com a màxim abans del 30 de juny. En total es concediran fins a 100 ajudes per un import de 700 euros cadascuna. Si sóu perceptors de prestacions de la Mutualidad General de la Abogacía i esteu interessats podeu passar per la secretaria del Col·legi a recollir i emplenar la corresponent sol·licitud.

Cordialment,

Cristina Santos Baldomir

Delgada de la Mutualidad

Reus, 3 de maig de 2018

Compartir!
AdministradorGeneralBenvolguts/des companys/es, Us informem que la Fundació Obra Social de l’advocacia espanyola convoca ajudes per a viatges i estances en balnearis per a pensionistes de la Mutualidad. Les sol·licituds es poden entregar com a màxim abans del 30 de juny. En total es concediran fins a 100 ajudes per un import de 700...