Foto: Cope Tarragona.

 Benvolguts/des companys/es,

Us informem que el responsable de la Secció en Defensa de la Propietat Privada, el lletrat senyor Francesc Garriga Colom, l’han entrevistat aquest matí a la cadena COPE. Us adjuntem l’enllaç de l’entrevista que està al minut 15:55: www.cope.es/audios/tarragona/herrera-cope-tgn-9-05-18_495456

Cordialment,

Junta de Govern

Reus, 9 de maig de 2018

Compartir!
AdministradorGeneral Benvolguts/des companys/es, Us informem que el responsable de la Secció en Defensa de la Propietat Privada, el lletrat senyor Francesc Garriga Colom, l’han entrevistat aquest matí a la cadena COPE. Us adjuntem l’enllaç de l’entrevista que està al minut 15:55: www.cope.es/audios/tarragona/herrera-cope-tgn-9-05-18_495456 Cordialment, Junta de Govern Reus, 9 de maig de 2018