Benvolguts/des companys/es,

Us informem que aquest dilluns dia 7 de maig, vam tenir la visita a les nostres dependències del Degà i membres de Junta de Govern del Col·legi d’Advocats de Kénitra al Marroc. A la trobada també va assistir el president de la Asociación de Abogados de Origen Marroquí en España, Hilal Tarkou, també col·legiat a Reus.

Va ser una visita molt productiva on vam intercanviar impressions sobre les diferències existents entre l’exercici professional i col·legial d’ambdues institucions. Així mateix, també els hi vam fer una visita per totes les instal·lacions del nostre Col·legi. Us adjuntem unes fotos de la visita.

Cordialment,

Junta de Govern

Reus, 9 de maig de 2018

Compartir!
AdministradorGeneralBenvolguts/des companys/es, Us informem que aquest dilluns dia 7 de maig, vam tenir la visita a les nostres dependències del Degà i membres de Junta de Govern del Col·legi d’Advocats de Kénitra al Marroc. A la trobada també va assistir el president de la Asociación de Abogados de Origen Marroquí...