Visita del degà i membres de la Junta de Govern del Col·legi d’Advocats de Kénitra del Marroc.

Benvolguts/des companys,

Us informem de les activitats que s’han dut a terme durant aquesta setmana passada, que ha anat del 7 al 11 de maig. En primer lloc, el degà i membres de la Junta de Govern del Col·legi d’Advocats de Kénitra del Marroc va visitar el Col·legi d’Advocats de Reus. A la trobada també va assistir el president de la Asociación de Abogados de Origen Marroquí en España, Hilal Tarkou, també col·legiat a Reus. El mateix dia també hi van haver reunió de la comissió dels Animals i una altra de la secció en defensa de la Propietat Privada.

Dimecres 9 de maig, el responsable de la secció en Defensa de la Propietat Privada, el lletrat Francesc Garriga Colom, va ser entrevistat per la cadena COPE. Per a aquells que vulguin sentir la peça radiofònica, ho poden fer a través d’aquest link a partir del minut 15:55.

L’endemà dijous, hi va haver reunió de la Junta de Govern i una altra de la Junta de Govern amb el Grup d’Advocats Joves per organitzar la Festivitat de Sant Raimon. Divendres, la degana Encarna Orduna Pardo es va reunir amb els membres de la Junta per l’organització de les Jornades de Violència de Gènere que tindran lloc els proper dies 4 i 5 d’octubre. Aquest mateix dia, el representant de la comissió de Formació, Sergi Guillén, va tenir una entrevista amb el Diari de Tarragona per parlar de les jornades que es faran aquesta setmana entrant, els dies 17 i 18 de maig amb el títol:  Canvis provocats pel TJUE i les directives europees, incidències en el nostre marc legal. 

Finalment, Orduna Pardo també va assistir a la Festivitat de Sant Raimon del Col·legi d’Advocats de Manresa.

Això és tot,

Tingueu una bona setmana,

El Col·legi,

Reus, 14 de maig de 2018

Compartir!
AdministradorAgendaBenvolguts/des companys, Us informem de les activitats que s'han dut a terme durant aquesta setmana passada, que ha anat del 7 al 11 de maig. En primer lloc, el degà i membres de la Junta de Govern del Col·legi d’Advocats de Kénitra del Marroc va visitar el Col·legi d'Advocats de...