Benvolguts/des companys/es,

Us informem de les activitats que s’han dut a terme al Col·legi d’Advocats de Reus durant aquesta setmana, que ha anat del 21 al 27 de maig. En primer lloc, dilluns 21 hi va haver reunió de la Secció per la defensa de la Propietat Privada i el Grup d’Advocats Joves de Reus (GAJR) va organitzar un Taller sobre el delicte lleu.

L’endemà la Junta de Govern es va reunir i dijous el GAJREUS, amb la col·laboració de la Comissió de Drets Humans del Col·legi d’Advocats, van iniciar unes sessions informatives als Instituts d’Educació Secundària de la demarcació per  tal de fer conèixer  als adolescents les conseqüències penals que la difusió d’imatges per les xarxes socials poden comportar.

El dijous passat es va anar a l’IES Antoni Ballester de Mont-roig del Camp.

Divendres es va dur a terme una reunió del Grup d’Advocats Joves.

Això és tot,

El Col·legi,

Reus, 27 de maig de 2018

Compartir!
AdministradorAgendaBenvolguts/des companys/es, Us informem de les activitats que s'han dut a terme al Col·legi d'Advocats de Reus durant aquesta setmana, que ha anat del 21 al 27 de maig. En primer lloc, dilluns 21 hi va haver reunió de la Secció per la defensa de la Propietat Privada i el Grup...