Benvolguts/des companys/es,

Us informem que el Grup d’Advocats Joves de Reus,  amb la col·laboració de la Comissió de Drets Humans del Col·legi d’Advocats, han iniciat unes sessions informatives als Instituts d’Educació Secundària de la demarcació per  tal de fer conèixer  als adolescents les conseqüències penals que la difusió d’imatges per les xarxes socials poden comportar.

Avui s’ha anat al l’IES Antoni Ballester de Mont-roig del Camp. Us adjuntem una foto de la xerrada.

Cordialment,

Dolors Cailà Romero

Responsable Comissió

Drets Humans

Reus,  24 de maig de 2018

Compartir!
AdministradorGeneral    Benvolguts/des companys/es, Us informem que el Grup d’Advocats Joves de Reus,  amb la col·laboració de la Comissió de Drets Humans del Col·legi d’Advocats, han iniciat unes sessions informatives als Instituts d’Educació Secundària de la demarcació per  tal de fer conèixer  als adolescents les conseqüències penals que la difusió d’imatges per...