Benvolguts/des companys/es,

Us detallem quin va ser el resum de la setmana passada del 28 de maig a l’1 de juny. En primer lloc, dilluns 28 de maig la  degana del Col·legi d’Advocats de Reus, Encarna Orduna Pardo, va assistir al Ple del CICAC a Barcelona. L’endemà,  Orduna Pardo va fer acte de presència, com a responsable de la Comissió de Violència i Igualtat del CICAC, a la reunió de treball del CICAC a Barcelona.

Divendres la degana de l’ICAREUS va anar a la festivitat de Sant Raimon de Sabadell i, per la seva banda, Sergi Guillén i Jordi Antón van assistir, en representació del Col·legi d’Advocats de Reus, a la Nit de Gala del Col·legi d’Agents de la Propietat Immobiliària de Tarragona.

Això és tot,

Tingueu una bona setmana,

Reus, 5 de juny de 2018

Compartir!
AdministradorAgendaBenvolguts/des companys/es, Us detallem quin va ser el resum de la setmana passada del 28 de maig a l'1 de juny. En primer lloc, dilluns 28 de maig la  degana del Col·legi d'Advocats de Reus, Encarna Orduna Pardo, va assistir al Ple del CICAC a Barcelona. L'endemà,  Orduna Pardo va fer...