II Congrés Estatal Interprofessional de Mediació

Benvolguts/des companys/es,

Us informem que la Comissió de Mediació del Consell de l’Advocacia Catalana organitza el II Congrés Estatal Interprofessional de Mediació, previst per als propers dies 21 i 22 de juny de 2018, a Tortosa.

D’altra banda, us anunciem que s’ha aconseguit rebaixar el preu de la inscripció. Ara, per 100 €, podeu assistir a tot al congrés, així com al sopar del dijous, 21 de juny a les 21h al restaurant “Lakinoa” (Passeig de Joan Moreira, 24B, Tortosa).

Us recordem que certificarem l’assistència al congrés,  acreditant 12 hores de formació continuada per mantenir el registre en el llistat de Mediadors de la Generalitat de Catalunya.

Pel que fa al contingut del programa  us l’adjuntem amb pdf. També podeu consultar el programa, ponents, inscripcions i allotjament a la web https://ceim.cicac.cat/ on trobareu tota la informació necessària.

Respecte al transport, i conscients que les places d’aparcament a Tortosa són limitades i que els desplaçaments entre les diferents seus i els hotels són curts, l’organització ha previst noliejar autobusos de la companyia HIFE que realitzaran el trajecte Girona-Barcelona-Tarragona amb destinació a Tortosa i el trajecte de tornada a aquestes ciutats per l’import de 15€ en total per passatger.

Esperem que sigui del vostre interès.

Cordialment,

Comissió de Mediació

Reus, 27 de maig de 2018

Compartir!
AdministradorGeneralBenvolguts/des companys/es, Us informem que la Comissió de Mediació del Consell de l’Advocacia Catalana organitza el II Congrés Estatal Interprofessional de Mediació, previst per als propers dies 21 i 22 de juny de 2018, a Tortosa. D'altra banda, us anunciem que s’ha aconseguit rebaixar el preu de la inscripció. Ara, per 100 €, podeu assistir a tot...

Related Posts

Desplegament de la nova versió de l’aplicació de presentació d’escrits (RED)

Desplegament de la nova versió de l’aplicació de presentació d’escrits (RED)

Convocatòria Premi Miquel Casals Colldecarrera 2019

Convocatòria Premi Miquel Casals Colldecarrera 2019

Nou Codi Deontològic de l’Advocacia

Nou Codi Deontològic de l’Advocacia

Som presents al XII Congreso de la Abogacía 2019, a Valladolid

Som presents al XII Congreso de la Abogacía 2019, a Valladolid

No Comments Yet

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *