Benvolguts/des companys/es,

Us informem de les activitats que s’han dut a terme al llarg d’aquesta setmana passada, del 4 al 9 de juny. Dijous la degana Encarna Orduna Pardo va assistir a la Comissió de la CRAJ al Consejo General de la Abogacia Española, i també  a la presentació del Congrés de l’Advocacia que es celebrarà l’any vinent a Valladolid (foto superior).

El gruix de tasques es va concentrar també al llarg del dia de divendres amb una reunió de la Comissió de Taxació de Costes i Jura de Comptes, l’assistencia de la degana de l’ICAREUS Encarna Orduna Pardo al Ple del Consejo a Valladolid i també a la Festivitat de Sant Raimon del Col·legi d’Advocats de Terrassa.

Ja arribada la tarda, en el marc de les activitats programades per la Festivitat de Sant Raimon del nostre Col·legi, va realitzar-se el partit de futbol entre els/les advocats/des del Col·legi d’Advocats de Reus i els funcionaris del partit judicial de Reus.

Dissabte, dia 9 de juny, Cristina Santos va assistir a l’Assemblea General anual de la Mutualidad de la Abogacía.

Això és tot,

Cordialment,

El Col·legi,

Reus, 11 de juny de 2018

Compartir!
AdministradorAgendaBenvolguts/des companys/es, Us informem de les activitats que s'han dut a terme al llarg d'aquesta setmana passada, del 4 al 9 de juny. Dijous la degana Encarna Orduna Pardo va assistir a la Comissió de la CRAJ al Consejo General de la Abogacia Española, i també  a la presentació del...