Benvolguts/des companys/es,

Us recordem que el dijous dia de 12 de juliol, el Consejo General de la Abogacía Española, els consells autonòmics i els 83 col·legis d’advocats celebren el Dia de la Justícia Gratuïta i del Torn d’Ofici, organitzant un seguit d’activitats al voltant d’aquest dia, amb el principal objectiu de donar a conèixer la important tasca social que desenvolupen els advocats d’ofici i realitzar una sèrie de reivindicacions per tal de dignificar la funció que duen a terme i defensar la viabilitat de l’actual sistema de prestació del servei de Justícia Gratuïta. Teniu més informació al bànner de la dreta del web del Col·legi.

Us informem que amb motiu d’aquesta celebració, la Junta de Govern instal·larà al vestíbul de l’edifici judicial un punt d’informació relacionat amb la justícia gratuïta i els serveis del torn d’ofici. L’horari d’aquest punt d’informació és de les 10 h a les 13 hores.

Us adjuntem el manifest que s’ha fet en relació aquest dia i aprofitem per comentar-vos que enguany les VI Jornades de Justícia gratuïta es celebraran a Saragossa els dies 24, 25 i 26 d’octubre.

Cordialment,

Comissió del Torn d’Ofici

Reus, 10 de juliol de 2018

Compartir!
AdministradorGeneralBenvolguts/des companys/es, Us recordem que el dijous dia de 12 de juliol, el Consejo General de la Abogacía Española, els consells autonòmics i els 83 col·legis d'advocats celebren el Dia de la Justícia Gratuïta i del Torn d'Ofici, organitzant un seguit d'activitats al voltant d'aquest dia, amb el principal objectiu de donar a conèixer la...