Benvolguts/des companys/es,

Us informem de les activitats que es van dur a terme aquesta setmana passada, del 2 al 6 de juliol. En primer lloc hi va haver una reunió de la Comissió per la defensa dels Animals i, dins els actes programats de la festivitat de Sant Raimon, es va dur a terme el torneig  de pàdel organitzat pel Grup d’Avocats Joves, al Club Starpadel de Tarragona.

L’endemà es va dur a terme reunió de la Junta de Govern i a la tarda es va fer recepció als nous togats/des.

Dimecres 4 de juliol es va dur a terme el Ple del Català al Camp de Tarragona, a la seu del Col·legi d’Advocats de Reus. Divendres 6 de juliol, dins els actes programats de la Festivitat de Sant Raimon del Col·legi, es va dur a terme la celebració eucarística en sufragi pels companys difunts, a l’Església de Sant Joan de Reus. Posteriorment a les 19 hores, va tenir lloc l’Acte Solemne, a l’Auditori Higini Anglès de l’Escola i Conservatori de Música de la Diputació de Tarragona de Reus. Més tard, va tenir lloc el sopar al Restaurant Mas Folch.

Això és tot,

Tingueu un bon inici de setmana,

El Col·legi,

Reus, 11 de juliol de 2018

Compartir!
AdministradorAgendaBenvolguts/des companys/es, Us informem de les activitats que es van dur a terme aquesta setmana passada, del 2 al 6 de juliol. En primer lloc hi va haver una reunió de la Comissió per la defensa dels Animals i, dins els actes programats de la festivitat de Sant Raimon, es va...