Benvolguts/des companys/es,

Desprès de diverses gestions realitzades per part de la Junta de Govern amb els Serveis Territorials de Suport Judicial del Departament de Justícia, us informem que a partir d’aquest cap de setmana els/les advocats/des que estem de guàrdia disposarem d’una sala en la zona del vestíbul de l’edifici judicial de Reus per tal d’atendre a les famílies dels detinguts. No només serà per atendre a les famílies dels detinguts, sinó també per rebre clients que han estat citats al Jutjat de guàrdia.

La sala només serà d’ús durant els caps de setmana i el despatx destinat a aquests efectes és el que hi ha just al costat de l’OAC, ara bé, l’accés a aquest espai només podrà ser si els familiars o citats van acompanyats de l’advocat/da.

El personal de seguretat us facilitarà l’accés a aquest espai que esperem que us sigui d’utilitat per dur a terme una correcta atenció als familiars dels detinguts amb la deguda privacitat que es requereix en aquestes situacions.

Cordialment,

Julen Barriola Muguerza

Responsable Comissió RAJ 

Reus, 10 de juliol de 2018

Compartir!
AdministradorGeneralBenvolguts/des companys/es, Desprès de diverses gestions realitzades per part de la Junta de Govern amb els Serveis Territorials de Suport Judicial del Departament de Justícia, us informem que a partir d’aquest cap de setmana els/les advocats/des que estem de guàrdia disposarem d’una sala en la zona del vestíbul de l’edifici...