Lliurament de l’obsequi a Càritas Diocesana.

Benvolguts/des companys/es,

Us informem de les activitats que vam dur a terme aquesta setmana passada, del 9 al 13 de juliol. En primer lloc, dimecres, dia 11 de juliol, es va fer lliurament al Sr. Joan Bayarri Dalmau, en nom i representació de Càritas Diocesana, del donatiu recaptat amb la venda de les participacions de La Grossa i els dècims de la Loteria de Nadal, fruit de la participació de tots/es els/les companys/es del Col·legi.

D’altra banda, l’ens col·legial també va renovar el conveni que tenia subscrit amb el Banco de Santander, per tal que els col·legiats/des puguin gaudir d’ofertes de productes i serveis financers amb condicions especials.

Durant la signatura del conveni de col·laboració amb el Banco Santander.

Dijous 12 de juliol es va celebrar el Dia de la Justícia Gratuïta. El Col·legi d’Advocats de Reus es va sumar als actes organitzats per aquest dia, des de la Comissió del Torn d’Ofici del Col·legi d’advocats de Reus es va donar informació del servei, durant tot el matí als Jutjats de Reus. Podeu trobar més infomació en aquest enllaç.

Això és tot,

Tingueu una bona setmana,

Reus, 17 de juliol de 2018

Compartir!
AdministradorAgendaBenvolguts/des companys/es, Us informem de les activitats que vam dur a terme aquesta setmana passada, del 9 al 13 de juliol. En primer lloc, dimecres, dia 11 de juliol, es va fer lliurament al Sr. Joan Bayarri Dalmau, en nom i representació de Càritas Diocesana, del donatiu recaptat amb la venda...