Benvolguts/des companys/es,

Us informem que El TERMCAT ha publicat una nova entrada al seu portal, sobre el terme portaveu i la forma d’interferència portanveu. Aquest apunt el signa el Departament d’Assessorament Lingüístic del Parlament de Catalunya. Us eviem l’enllaç.

Esperem que sigui del vostre interès i utilitat.

Cordialment,

Gerard Fort i Robert

Responsable d la Comissió de Llengua

Reus, 18 de juliol de 2018

Compartir!
AdministradorLlenguaBenvolguts/des companys/es, Us informem que El TERMCAT ha publicat una nova entrada al seu portal, sobre el terme portaveu i la forma d’interferència portanveu. Aquest apunt el signa el Departament d’Assessorament Lingüístic del Parlament de Catalunya. Us eviem l’enllaç. Esperem que sigui del vostre interès i utilitat. Cordialment, Gerard Fort i Robert Responsable d la Comissió de Llengua Reus, 18 de juliol de 2018