Foto de la pàgina web de l’associació animalista.

Benvolguts/des companys/es,

Us informem de les últimes activitats que s’han dut a terme per part dels membres de la Comissió dels Drets per la Defensa dels Drets dels Animals del Col·legi d’Advocats de Reus.

En primer lloc i després de la reunió mantinguda amb l’Associació dels Amics del Cavall de Reus, s’ha aconseguit que aquests anys a la Fira de Sant Jaume els box on es guarden els cavalls hi hagi unes mesures més rigoroses per afavorir la comoditat dels animals. Fins ara, hi havia un espai de 2,70 metres i partir de la proposta de la comissió animalista de l’ICAREUS n’hi haurà 3. Es tracta del primer any que s’instal·la uns box d’aquestes dimensions.

Esperem sigui del vostre interès,

Comissió dels Drets per la DDAA,

Reus, 23 de juliol de 2018

Compartir!
AdministradorGeneralBenvolguts/des companys/es, Us informem de les últimes activitats que s’han dut a terme per part dels membres de la Comissió dels Drets per la Defensa dels Drets dels Animals del Col·legi d’Advocats de Reus. En primer lloc i després de la reunió mantinguda amb l’Associació dels Amics del Cavall de Reus, s'ha aconseguit que aquests anys...