Benvolguts/des companys/es,

Us expliquem quines són les activitats que hem dut a terme del 16 al 20 de juliol al Col·legi. En primer lloc, dilluns 16 la degana del Col·legi d’Advocats de Reus, Encarna Orduna Pardo, va assistir a la reunió de la Comissió Permanent del Consell de l’Advocacia Catalana (CICAC). L’endemà va fer acte de presència com a responsable de la Comissió de Violència de Gènere i d’Igualtat del CICAC, al segon Plenari de l’Observatori d’Igualtat de Gènere.

Dimecres 18 de juliol hi va haver Junta de Governreunió  de Cristina Santos i la degana amb els Mossos d’Esquadra de Móra. Arribat dijous 19 es va dur a terme una reunió de la Comissió del Torn d’ofici. Més tard, es va realitzar una conferència sota el títol ‘Conflicte o convivència’, en el marc del Cicle de Conferències de Medicació, impartit per la Llicenciada en Dret i polícia mediadora de la Unitat de Mediació de la Guàrdia Urbana de Reus, la  Sra. Elena Cobler Martínez.

Divendres 20 de juliol la degana Encarna Orduna Pardo es va reunir amb el president del CICAC, Julio Naveira, i la Montserrat Carrerasa la Diputació de Tarragona per tal de parlar sobre el Congrés sobre Violència, que tindrà lloc aquest octubre. Orduna Pardo també va assistir a reunions preparatòries del IV Congrés de l’Advocacia Catalana que es celebrarà el 27 i 28 de setembre a Tarragona. Aquest mateix dia també va assistir al Ple de CICAC. Per últim, la degana va assistir a la festivitat de Sant Raimon de Penyafort del Col·legi d’Advocats de Granollers.

Això és tot,

Tingueu un bon inici de setmana,

El Col·legi,

Reus, 24 de juliol de 2018

Compartir!
http://www.advocatsreus.cat/wp-content/uploads/2018/07/Mediació-dia-19_06_18-2-1024x768.jpghttp://www.advocatsreus.cat/wp-content/uploads/2018/07/Mediació-dia-19_06_18-2-150x150.jpgAdministradorAgendaBenvolguts/des companys/es, Us expliquem quines són les activitats que hem dut a terme del 16 al 20 de juliol al Col·legi. En primer lloc, dilluns 16 la degana del Col·legi d'Advocats de Reus, Encarna Orduna Pardo, va assistir a la reunió de la Comissió Permanent del Consell de l'Advocacia Catalana...