Benvolguts/des companys/es,

Us informem que el Consell de l’Advocacia Catalana ha convocat el IV Congrés de l’Advocacia Catalana que tindrà lloc els dies 27 i 28 de setembre a la ciutat de Tarragona.

Un dels objectius del Congrés és la valoració i debat de la reforma de la Normativa de l’Advocacia Catalana, per tal que el Ple del Consell pugui aprovar una versió que actualitzi l’aprovada l’any 2008.

En aquest sentit, us adjuntem el text de la proposta de reforma de la NAC que el Consell sotmet a un període d’informació pública, per tal que qualsevol col·legiat/da en un Col·legi de l’Advocacia a Catalunya pugui efectuar aportacions i presentació d’esmenes.

El període d’informació pública comença el 26.07.2018 i finalitzarà el 14.09.2018. Durant aquest període podreu efectuar aportacions o esmenes mitjançant el formulari incorporat al web www.congresadvocaciacicac.cat.

Us agraïm per endavant la vostra col·laboració.

Cordialment,

Junta de Govern

Reus, 26 de juliol de 2018

Compartir!
AdministradorGeneralBenvolguts/des companys/es, Us informem que el Consell de l’Advocacia Catalana ha convocat el IV Congrés de l’Advocacia Catalana que tindrà lloc els dies 27 i 28 de setembre a la ciutat de Tarragona. Un dels objectius del Congrés és la valoració i debat de la reforma de la Normativa de l’Advocacia Catalana, per tal que...